Het Wendbaar ABC: wat het is en hoe het werkt

Het Wendbaar ABC is een visuele, laagdrempelig en schaalbare aanpak waarmee teams snel wendbaar worden. Al in een paar sessies leren de teamleden hoe zij blijvend focus houden, overzicht bewaren, prioriteren en de juiste keuzes maken. Kortom, hoe zij blijven werken vanuit het waarom en vanuit de bedoeling. Voor teams die de bedoeling wendbaar waarmaken. Ontdek hoe het werkt!

Video over het Wendbaar ABC

De afgelopen jaren heb ik het Wendbaar ABC met succes mogen toepassen binnen teams en organisaties. Onder de vleugels van Inspinity werd het tijd om deze aanpak eens helder in een website vorm te geven.

Met gepaste trots laat ik je graag de nieuwe website zien: www.wendbaarabc.nl. In onderstaande video vertel ik je wat meer over hoe ontstaan, en waarom het zo goed werkt.

Het Wendbaar ABC

Voor teams die de bedoeling wendbaar waarmaken!

Het Wendbaar ABC is een visuele, laagdrempelig en schaalbare aanpak waarmee teams snel wendbaar worden. Al in een paar sessies leren de teamleden hoe zij blijvend focus houden, overzicht bewaren, prioriteren en de juiste keuzes maken. Kortom, hoe zij blijven werken vanuit het waarom en vanuit de bedoeling. Ontdek hoe het werkt!

Lees meer